Prijzen en levering
Alle prijzen worden vermeld in Euro en zijn exclusief verzendkosten. Zolang er geen overeenkomst tot stand is gekomen is Puravida-Garden bevoegd de prijzen op de internetsite te wijzigen. Leveringen worden bezorgd door de TNT postgroep. In het algemeen zal verzending op donderdag plaatsvinden nadat het afgesproken bedrag op de rekening van Puravida-Garden staat.

Betaling
Een bestelling dient altijd vooraf te worden betaald door middel van overboeking van bank of giro. De bestelde artikelen worden maximaal 10 dagen gereserveerd. Zonder bericht van een betalingsvertraging zullen de artikelen weer voor andere potentiŽle kopers beschikbaar worden gesteld.

Garantie
Door Puravida-Garden wordt veel aandacht besteed aan de producten en de verzending en kan zodoende garanderen dat de bestelling in goede staat verzonden wordt en dat aan de verzending van de artikelen veel zorg is besteed. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten om zodoende tot een passende oplossing te kunnen komen.
De verkoop via deze site vindt zuiver hobby matig plaats.